Makkelijk sproeien met een zelfoprollende tuinslang

Een strakblauwe lucht, de zon brandt op je huid: tijd om de tuin te gaan sproeien. Na lang prutsen heb je eindelijk de tuinslang aangesloten zodat jij kunt gaan spetteren. Na een kwartier lang de tuinslang onhandig gericht te hebben op je tuin zijn de tegels natter dan het gras, maar je stopt toch liever maar met die hitte. Wat een gedoe ook altijd. De volgende keer maar even…

…de GARDENA Wand-slangenbox gebruiken!

Deze wandslangenbox wordt eenmalig op een praktische plek in je tuin bevestigd en is 180o zwenkbaar. Als je even snel wilt sproeien rol je de 35 meter tuinslang uit en besproei jij met gemak al het groen in jouw tuin lekker nat.

Alleen maar voordeel
Tijdens het sproeien heb jij geen last van verdraaiingen in de slang en kan jij deze comfortabele tuinslang instellen zoals jij dat fijn vindt.

5 minuten later
Zo, jij bent klaar. Met één druk om de knop rolt de tuinslang automatisch en snel op zodat jij kunt gaan genieten van de heerlijke zomerzon.

Overige productspecificaties
Geen zon meer te zien? De slangenbox is eenvoudig te verwijderen van de muur, zodat je hem in de wintermaanden kunt opbergen. Lekker laten hangen? Dat kan ook. De slangenbox is vorstbestendig en is lekker compact: 59.3 x 25 x 54.2 centimeter. Het bevestigingsmateriaal en bijbehorende artikelen krijg je erbij. Niet tevreden? DE GARDENA Wand-slangenbox beschikt over twee jaar garantie. Zo kan jij op ieder moment op een comfortabele manier je tuin sproeien!

Ook leuk om te lezen...