Hang een wereldkaart aan de muur

Wereldkaarten en globes, ze spreken al eeuwenlang tot de verbeelding. Ze nemen je mee naar verre oorden en nieuwe gebieden, naar de tijd van ontdekkingsreizigers, Columbus en Marco Polo. Ook in deze moderne tijd, waarin de wereld een stuk kleiner lijkt door internet en reizen per vliegtuig, hebben veel mensen behoefte aan nieuwe ervaringen en avonturen. Niet voor niets is de hashtag ‘wanderlust’ (zwerflust of reiskoorts) zo populair op Instagram.

Variatie

De ene avonturier is de andere niet. Ben je een backpackende wereldreiziger of luxe cruisevaarder? Op wereldkaarten.nl vind je een divers aanbod aan wereldkaarten. Er zijn wandkaarten van allerlei soorten materialen: canvas, hout, prikbord of plexiglas. Van trendy tot vintage en van eenvoudig tot gedetailleerd. Er is zelfs wereldkaartbehang. En wat dacht je van een kras-wereldkaart waarop je zelf kan bijhouden waar je overal geweest bent?

Kinderen

Voor de kleine ontdekkingsreizigers zijn er wereldkaarten om zelf in te kleuren. Verder zijn er wandkaarten met dieren, sterren of de wereld opgebouwd als schatkaart. En natuurlijk mag een wereld-zoekplaat niet ontbreken, je ontdekt steeds meer op deze kaart, net als een echte ontdekkingsreiziger.

Gadgets

Ga je binnenkort op reis en wil je de thuisblijvers een passend afscheidscadeautje geven, denk dan eens aan een met een wereldkaart bedrukte gadget. Er zijn portemonnees, bagagelabels, paspoorthoesjes, notitieblokjes en nog veel meer toffe gadgets in het assortiment. Hiermee maak je een onvergetelijke indruk op die reislustige Valentijn!

Ook leuk om te lezen...