Stijlvol speelgoed opbergen

Kinderen en speelgoed. Ze hebben er zo veel van en soms heb je gewoon geen plek om het op te bergen. De kasten puilen uit van al dat kleine spul wat moet je er mee en waar laat je het?

Leuke speelgoed opbergers

Daar is een oplossing voor gelukkig! opberg dozen. Maar nee niet van dei plastic bakken natuurlijk. Wel iets wat leuk in je woonkamer past of op de kinderkamer.

#1 speelkleed/opbergzak
Super handig is dit 2-in-1 oplossing. De kids kunnen lekker spelen op een zacht speelkleed. Klaar? Dan tover je het speelkleed om tot een opbergzak.

#2 Stoffen opbergmand
De grote stoffen opbergmand kan heel veel speelgoed kwijt. Deze is ook heel geschikt voor knuffels en verkleedkleren. En wanneer alles erin zit trek je het koord aan zo komt er geen stof in.

#3 Handige stapelbare opbergbakken metaal 
De stapelbare metalen opbergbakken zijn erg praktisch. Het label kan je beschrijven met krijt of potlood zo weet je precies wat waar in zit. Het is gemakkelijke opbergruimte voor bijvoorbeeld knutselspullen of schoolspullen en je kan er meer of minder stapelen. Het is maar net hoeveel bergruimte je nodig hebt.

#4 Speelgoed kist op wielen spelen en opbergen in één
Dit is om je spullen in op te bergen maar ook kan je er mee spelen en in zitten. Aan het stevige trekkoord trek je de kar zo de kamer door of bind er een paar aan elkaar vast als treintje ;)

opbergbak op wielen.

#5 Echt geen plek?
Dan kan je altijd nog een bed roller op wieltjes kopen. Er kan heel veel speelgoed in en je rolt hem zo onder het bed, opgeruimd staat netjes!

Ook leuk om te lezen...