Deze opbergmanden maken speelgoed opruimen leuk!

Je kent het wel. Iedere keer als jouw kind zo heerlijk heeft zitten spelen, kan jij het speelgoed opruimen. Niet de leukste klus als het bijna alle speelgoed tevoorschijn heeft gehaald. Laat je kind helpen met opruimen met deze leuke opbergmanden.

Opruimpinguïn

In de Bloomingville Mini Pinguïn Opbergmand kan je veel speelgoed kwijt, hij is maar liefst 69 centimeter hoog. Ook voor het bewaren van knuffels is deze opbergmand erg geschikt. Is hij niet meer nodig voor deze doeleinden? Gebruik ‘m dan als wasmand. Hij is gemaakt van Bankuan Gras.

Speelgoed opbergmand.

Educatieve opbergmand

De Childhome ABC Opbergmand is behalve een opruimmand voor speelgoed ook erg handig om jouw kind spelenderwijs het abc te leren. Hij is gemaakt van katoen en door de handige handvatten zet je hem makkelijk weg. Door zijn uiterlijk heeft hij ook nog eens een decoratieve functie. Zijn hoogte is 58 centimeter.

Katoenen opbergmand ABC.

Stijlvol speelgoed opruimen

Met de Lorena Canals Pencil Large Opbergmand krijg je een handige eyecatcher in huis. Hij is handgemaakt, van katoen. Zijn hoogte is 45 centimeter. Er is een kleinere variant van 30 centimeter. Ze staan zowel mooi in de baby- of kinderkamer als in de huiskamer.

Speelgoed opbergmand.

Spaanse zigzag opbergmand

Ook de Nobodinoz Opbergmand Baobab mag er zijn. De zigzag green look geeft hem een mooi uiterlijk. Hij meet 60 centimeter in de hoogte. Hij is gemaakt van stof en makkelijk af te sluiten met een handig trekkoord. De hengsels maken hem handig verplaatsbaar, ook als hij vol zit. De bodem en de zijkant zijn met een polyester vulling verstevigd.

Nobodinoz opbergmand voor speelgoed.

Opbergmand met oren

De Bloomingville Opbergmand met oren staat prachtig in elk interieur. Hij is gevlochten van waterhyacint. Met alle plezier berg je hier speelgoed en knuffels in op, en als je kind wat ouder is, helpt het vast mee! Hij is 40 centimeter hoog en 50 centimeter in doorsnee.

Bloomingville opberger voor speelgoed.

Ook leuk om te lezen...