Online kamerplanten kopen zonder gedoe

Ook altijd zoveel moeite om de geschikte plant te vinden als je door het tuincentrum loopt? Net als je de ideale plant ziet, blijkt het de laatste en tevens de minste mooiste te zijn, of er staan alleen maar planten die niet aan jouw eisen voldoen. Wat zou het mooi zijn als je gewoon thuis de perfecte plant kunt bestellen vanaf je eigen bank? Dat kan tegenwoordig, gewoon online via Plantsome.nl.

Kamerplanten kopen bij Plantsome.nl

Niet meer de deur uit, niet meer stapvoets tussen de vele bezoekers het tuincentrum door, maar thuis in vier simpele stappen online je plant uitzoeken:
• Stap 1. Heb je werkelijk nog geen idee welke plant je wilt, of het beste bij je past, start dan de plantzoeker. Na een aantal vragen wordt de perfecte plant voor jou op het scherm getoverd.
• Stap 2. Kies daarna een mooie sierpost die bij je interieur en je plant past.
• Stap 3. Wacht nu tot de deurbel gaat en je jouw plant, die in speciale verpakking naar je verzonden wordt, kunt uitpakken.
• Stap 4. Zet de plant op een mooi plekje in je huis neer en geniet!

De beloftes van Plantsome.nl

Plantsome.nl belooft dat, zodra je de plant bestelt, deze direct van de kweker gehaald wordt. Zo is je plant gegarandeerd vers. Ook is er de belofte dat de plant, mits door jou onderhouden, minstens drie maanden mooi blijft. Plantsome.nl staat je altijd met raad en daad bij voor de verzorging van je plant via email, Whatsapp of de app.

De Plantsome app

Soms wil je wel eens vergeten om de plant water te geven. Dat hoeft nu niet meer met de app van Plantsome. En niet alleen wanneer, maar ook hoeveel water je moet geven. Je krijgt met deze app, zo nodig dagelijks een herinnering. Verder bevat de app een uitgebreide plantendatabase.

Ook leuk om te lezen...