De stofzuiger die ook kan dweilen: Dyson V15s Detect Submarine

De Dyson V15s Detect Submarine is een innovatief toestel uit het productaanbod van fabrikant Dyson. Dit toestel maakt het mogelijk om niet alleen stof op te zuigen, maar ook je vloer te dweilen. Het schoonmaken van je woning was daardoor nog nooit eerder zo eenvoudig. Benieuwd hoe deze krachtpatser uit het aanbod van Dyson ook het schoonmaken van jouw woning kan vereenvoudigen? Je komt het allemaal te weten hier op deze pagina!

Wat kan de Dyson V15s Detect Submarine Stofzuiger?

Om de vloer van je woning volledig schoon te kunnen maken heb je doorgaans behoeften aan tal van verschillende toestellen of hulpmiddelen. Daar komt verandering in met het aankopen van deze Dyson V15s Detect Submarine. Hiermee krijg je dan ook de beschikking over maar liefst drie verschillende schoonmaakmogelijkheden. Het gaat hierbij dan meer bepaald om:

  1. Een dweilfunctie;
  2. Een Fluffy Optic vloerzuigmond;
  3. Een Digital Motorbar vloerzuigmond;

De dweilfunctie maakt het mogelijk om harde vloeren te dweilen met schoon water van begin tot eind. Voor de gemotoriseerde dweilborstel geldt dan ook dat ze niet alleen vloeistoffen, maar ook vuil evenals hardnekkige vlekken moeiteloos weet op te vangen. Tijdens elke rotatie worden deze bovendien continue uit de borstel verwijderd waardoor het dweilen van je vloer nog nooit zo efficiënt kon gebeuren. Ook de vorming van vlekken of strepen behoort tot het verleden!

Maakt onzichtbaar stof zichtbaar

Ziet jouw vloer er helemaal schoon uit? Vaak geeft dit helaas een vertekend beeld van de realiteit. Op een op het eerste zicht schone vloer kan immers nog heel wat stof aanwezig zijn. De Fluffy Optic vloerzuigmond van de Dyson V15s Detect Submarine zorgt ervoor dat onzichtbaar stof op harde vloeren meteen zichtbaar zal worden. Op deze manier kan je er pas echt voor de volle honderd procent zeker van zijn dat jouw vloer echt schoon is!

Past zich automatisch aan, aan tapijten en vloerkleden

Het type ondergrond kan uiteraard een aangepaste manier van schoonmaken vereisen. Dat geldt in het bijzonder voor tapijten en vloerkleden. Voor de Dyson V15s Detect Submarine geldt dat ze ook is uitgerust met een zogenaamde ‘Digitale Motorbar vloerzuigmond’. Voor deze vloerzuigmond geldt dat ze in staat is om een grote kracht stof evenals haar van alle soorten vloeren op te zuigen. Bovendien is ze ook uitgerust met een speciale antiklittechnologie zodat vervelende verrassingen perfect voorkomen kunnen worden. Ideaal voor mensen die eigenaar zijn van een kat of een hond! De schroefvorm zorgt er immers voor dat de haren meteen van de borstel worden getransporteerd. Hierdoor worden ze direct opgenomen in het stofreservoir.

Geniet van tal van interessante voordelen

Veel mensen die er reeds voor hebben gekozen om over te gaan tot het aankopen van de Dyson V15s Detect Submarine geven aan dat dit handige toestel een belangrijke meerwaarde heeft gerealiseerd voor het schoonmaken van hun woning. Er zijn dan ook absoluut tal van interessante voordelen waar je op kan rekenen. De voornaamste voordelen zijn de volgende:

  • Stof, vuil en vlekken worden in één beweging van je vloer verwijderd;
  • Ook tapijten en vloerkleden worden ontzettend eenvoudig en grondig gereinigd;
  • De Piezo sensor voorziet je van een uitgebreide analyse van je schoonmaakbeurt;
  • Na opladen kan je tot wel 60 minuten na elkaar stofzuigen;

Naast bovenstaande is het zo dat de Dyson V15s Detect Submarine is uitgerust met een stofbak welke beschikt over een capaciteit van 0,77 liter. Deze kan je eenvoudig legen in de vuilbak waarna dit handige reinigingstoestel meteen terug helemaal klaar is voor gebruik.

Waarom zou je de Dyson V15s Detect Submarine kopen?

Het schoonmaken van een woning kan ontzettend veel tijd en zeker ook moeite kosten. De Dyson V15s Detect Submarine kopen zorgt ervoor dat hier verandering in wordt gebracht. De mogelijkheid om met één enkel systeem zowel te kunnen stofzuigen als te kunnen dweilen is natuurlijk ronduit fantastisch. Bovendien is deze krachtpatser van Dyson ook nog eens uitgerust met tal van extra innovatieve technologieën welke stuk voor stuk bijdragen aan een eigenlijk haast ongekend poetsgemak. Wil je dus met andere worden altijd kunnen rekenen op een honderd procent schone woning zonder dat je daar ontzettend veel tijd en moeite in moet stoppen? Dan is de Dyson V15s Detect Submarine kopen zeker het overwegen waard!

Ook leuk om te lezen...