Lekker buiten koken met de Campingaz buitenkeuken

Niets is lekkerder dan op een warme zomeravond nog lang buiten te zitten met vrienden of familie. Ideaal is het om dan de barbecue erbij te pakken. Maar met de klassieke barbecues heb je wel altijd veel gedoe met kolen en aanmaakblokjes en moet je altijd in de gaten houden of het vuur nog brandt. Ook loop je kans dat het vlees op de kooltjes valt, wat de smaak er niet lekkerder op maakt.

De buitenkeuken van Campingaz

Met de buitenkeuken van Campingaz, kun je ontspannen buiten koken, alsof je in je eigen keuken staat. In het midden een groot grill oppervlak die werkt op gas. Heb je al wat voedsel klaar, dan leg je die op het warmhoudrek boven de grill, terwijl je ondertussen nog een nieuwe lading vlees kunt grillen. Aan de rechterkant zit een brander, waar je zelfs een wok op kunt zetten. Hierdoor kan je direct een sausje voor je vlees klaarmaken, of wat groente wokken.

Opbergruimte

Maar als je zo uitgebreid kunt koken, dan heb je ook wat ruimte nodig om pannen of keukengereedschap op weg te leggen. Dat is ook opgelost, door een opklapbaar tafeltje aan de linkerzijde. Onder de grill bevindt zich een kastje met twee deurtjes, waar je nog allerlei dingen in kunt opbergen, inclusief de gasfles.

Onderhoud

De Campingaz buitenkeuken is voorzien van het Instaclean systeem. Dit zorgt ervoor dat er allerlei panelen van de keuken los te maken zijn en individueel afgewassen kunnen worden. Hierdoor houd je je keuken altijd perfect schoon.

Overig

De gehele keuken staat op vier wieltjes met een rem, waardoor je de keuken op elke gewenste plek in je tuin kunt neerzetten. De grillrooster kan je ook vervangen door een modulair grillrooster, zodat je op de gril ook kunt wokken of zelfs een pizza kan bakken.

Bekijk het aanbod van Campingaz buitenkeukens op Fonq.nl.

Ook leuk om te lezen...